EUROLEAGUE

Σπανούλης vs Τζέιμς για τη "7DAYS Magic Moment" του Φεβρουαρίου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η ψηφοφορία για την "7DAYS Magic Moment" του Φεβρουαρίου συνεχίζεται, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μάικ Τζέιμς να είναι μεταξύ των υποψηφίων. Δείτε τις φάσεις, όπως τις επέλεξε η EuroLeague, και ψηφίστε τη δική σας αγαπημένη (VIDEO).

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας γεμάτος θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις στην EuroLeague. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξεχώρισε τις εφτά καλύτερες για το "7DAYS Magic Moment" του μήνα, με τον Λούκα Ντόνσιτς να έχει προς το παρόν το προβάδισμα στη σχετική ψηφοφορία, αλλά να απειλείται άμεσα από τους Βασίλη Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι μεταξύ αυτών που ερίζουν για την καλύτερη φάση του μήνα, με τον πρώτο να συμμετέχει χάρη στο buzzer beater τρίποντο που έβαλε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζάλγκιρις, και τον δεύτερο λόγω του winning shot που είχε κόντρα στην Ούνικς Καζάν.

Κι αφού θυμηθείτε τις φάσεις, αλλά και αυτές που αποτελούν τον ανταγωνισμό, ψηφίστε τη δική σας αγαπημένη . Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ