EUROLEAGUE

"Σπανούλης ο καλύτερος ηγέτης"

"Σπανούλης ο καλύτερος ηγέτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι 16 αρχηγοί της EuroLeague κλήθηκαν να απαντήσουν σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις πριν την έναρξη της σεζόν και ανέδειξαν καλύτερο ηγέτη της διοργάνωσης τον Βασίλη Σπανούλη!

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος η EuroLeague ζήτησε από τους αρχηγούς των 16 ομάδων να απαντήσουν σε κάποια ερωτήματα. Και οι απαντήσεις τους είχαν σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον.

Οι 16 αρχηγοί λοιπόν ψήφισαν τον Βασίλη Σπανούλη ως τον καλύτερο ηγέτη της διοργάνωσης! Από εκεί και πέρα, ο Μίλος Τεόντοσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ψηφίστηκε ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης της διοργάνωσης, αλλά και αυτός που "διαβάζει" καλύτερα το παιχνίδι, ο Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ψηφίστηκε ως ο πιο πιθανός MVP της σεζόν, αλλά και ο παίκτης που θα ήθελαν οι περισσότεροι στην ομάδα τους, ο Κάιλ Χάινς ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως ο πιο "σκληρός" παίκτης της διοργάνωσης και ο Λούκα Ντόνσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης ως ο πιο πιθανός παίκτης να έχει breakout σεζόν φέτος. Όσο για τον κορυφαίο προπονητή; Για πολλοστή φορά η ψήφος όλων κατέληξε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς της Φενέρμπαχτσε!

Στο τέλος δε, οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ακόμα ερώτημα: Ποιες ομάδες θα πάνε στο φετινό Final four; Η απάντηση; Ιδού: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ