EUROLEAGUE

Σπανούλης και Ράιτ οι MVPs

Σπανούλης και Ράιτ οι MVPs
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ντορέλ Ράιτ εντυπωσίασαν στην 23η "στροφή" της EuroLeague και μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε θραύση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια , αλλά το ίδιο έπραξε και ο Ντορέλ Ράιτ στη νίκη της Μπάμπεργκ επί του Ερυθρού Αστέρα και οι δύο παίκτες μοιράστηκαν το βραβείο του ΜVP της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε σε MVP της αγωνιστικής την φετινή σεζόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, καθώς σε 28:39 συμμετοχής σημείωσε 25 πόντους (9/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές), μοίρασε 9 ασίστ, έκλεψε 1 μπάλα και συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague.

O Ντορέλ Ράιτ μία ημέρα μετά, όμως, "ισοφάρισε" τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα συγκέντρωσε κι αυτός με την σειρά του 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους (2/4 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 2/2 βολές), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη σε 28:06 συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ