EUROLEAGUE

Σκοτ: "Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή μας κατά της FIBA"

Σκοτ: "Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή μας κατά της FIBA"

Σε δηλώσεις του ο Έντουαρτ Σκοτ, σχολίασε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή της Euroleague κατά της FIBA, για το γεγονός πως ασκεί πιέσεις στους συλλόγους για να υπογράψουν στο Champions League.

Ο στενός συνεργάτης του Τζόρντι Μπερτομέου, Έντουαρτ Σκοτ (Οperation Officer), σχολίασε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή της Euroleague κατά της FIBA, για το γεγονός πως ασκεί πιέσεις στους συλλόγους για να υπογράψουν στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ Σκοτ δήλωσε σε ιταλικό μέσο πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού έκανε δεκτή την αγωγή κατά της FIBA, με την οποία η Euroleague κατηγορούσε την Παγκόσμια Ομοσπονδία πως ασκεί πιέσεις στους συλλόγους για να αφήσουν την διοργάνωση και να υπογράψουν για το Champions League.

Συγκεκριμένα, είπε: " Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή μας κατά της FIBA. Οι σύλλογοι δέχτηκαν πιέσεις. Η διαδικασία μπορεί να είναι μακρά, αλλά η προσφυγή μας έγινε δεκτή σε αντίθεση με χιλιάδες άλλες που γίνονται καθημερινά. Σύντομα θα έχουμε συνάντηση. Δεν αμφισβητείται η πρόθεσή μας να συμφωνήσουμε με τη FIBA. Περιμένουμε απαντήσεις από την πλευρά της".

Για την νέα Euroleague: "Η συνεργασία με την IMG δεν θα ευνοήσει μόνο 16 ομάδες, αλλά συνολικά 40, καθώς θα επωφεληθεί και το Eurocup. Θα μοιραστούμε τα έσοδα με τις ομάδες και συνεργαζόμαστε προς την κατεύθυνση να μεγαλώσουμε την αγορά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ