EUROLEAGUE

Σκέφτονται Χάκανσον στη Μπαρτσελόνα

Σκέφτονται Χάκανσον στη Μπαρτσελόνα

Με την κατάσταση του Πέτερι Κοπόνεν να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, στην Μπαρτσελόνα σκέφτονται την επιστροφή του Λούντ Χάκανσον. Χειρουργείο για Κούρουκς.

Στην Βαρκελώνη θέλουν να προσέχουν για να έχουν. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουν να είναι καλυμμένοι.

Με τον Πέτερι Κοπόνεν να παραμένει στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, οι Καταλανοί σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του (δανεικού στην Φουενλαμπράδα) Λούντε Χάκανσον. Ο Σουηδός γκαρντ (20 χρονών, 1.90 μέτρα) έχει ανδρωθεί στην Βαρκελώνη αλλά τα δύο τελευταία χρόνια παραχωρείται δανεικός σε ομάδες λόγω της γεμάτης γραμμής των γκαρντ της ομάδας. Ο τραυματισμός του Κοπόνεν ωστόσο ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα, αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να καλύψει τα νώτα της και να έχει μία ακόμα λύση στις θέσεις των περιφερειακών.

Στο μεταξύ, στην Μπαρτσελόνα είδαν ακόμα έναν παίκτη τους να στέκεται άτυχος. Ο λόγος για τον Λετονό Ρόντιονς Κούρουκς (18 χρονών, 2.06 μέτρα), ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο Κούρουκς συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά στάθηκε άτυχος σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ