EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος vs Ιτούδης: Λένε ψέματα;

Σφαιρόπουλος vs Ιτούδης: Λένε ψέματα;

Η Euroleague TV ψάχνει τον... ψεύτη αυτής της εβδομάδας μεταξύ των "Usual Suspects", ζητώντας από τους Δημήτρη Ιτούδη, Γιάννη Σφαιρόπουλο, Ρούντι Φερνάντεθ και Παούλιους Γιανκούνας (VIDEO).

Οι "Usual Suspects" της Euroleague TV επέστρεψαν με την ερώτηση αυτής της εβδομάδας να αφορά την αγαπημένη τους ταινία. Οι Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννη Σφαιρόπουλος, Ρούντι Φερνάντεθ και Παούλιους Γιανκούνας απάντησαν, με έναν εξ αυτών όμως να λέει ψέματα. Μπορείτε να καταλάβετε ποιος;

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ είπε -δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα- πως "η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Συνήθεις ύποπτοι" γιατί σε κρατάει σε εγρήγορση, κι όταν βλέπεις τον Κέβιν Σπέισι να κάνει ότι είναι τραυματισμένος, ενώ δεν έχει τίποτα, είναι εντυπωσιακό", με αυτόν του Ολυμπιακού να πηγαίνει σε κάτι πιο τρομακτικό λέγοντας πως "η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Παρασκευή και 13" γιατί είναι θρίλερ, τα οποία προτιμώ γενικά".

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ξεχώρισε το "Remember the Titans" με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον αφού "είναι μία από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ", ενώ ο Παούλιους Γιανκούνας ξεχώρισε κι αυτός τον διάσημο ηθοποιό μιλώντας για την ταινία " Men of Fire".

Λένε ψέματα ή αλήθεια; Εσείς τι λέτε; Ψηφίστε στο poll του Euroleague Greece για να "ξεσκεπάσετε" τον ψεύτη!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ