EUROLEAGUE

Σερβίρει ο Καλάθης, καρφώνει ο Γκιστ

Σερβίρει ο Καλάθης, καρφώνει ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε το κάρφωμα της βραδιάς στα χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της Παρασκευής.

Το έκανε επί χρόνια με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πλέον το κάνει με τον Νικ Καλάθη και εξακολουθεί να προσφέρει θεαματικές φάσεις. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του “καρφώματος της βραδιάς” από τα χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague σε ένα άψογα σχεδιασμένο play του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός έκανε ένα fake screen για τον Κέι Σι Ρίβερς και εν συνεχεία ο Νικ Καλάθης του σέρβιρε τη μπάλα στον κατάλληλο χρόνο για ένα μεγαλοπρεπές alley-oop κάρφωμα.


Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις από τα χθεσινά παιχνίδια της EuroLeague:

Nightly Notable: H ανατροπή του Ερυθρού Αστέρα Ο Ερυθρός Αστέρας σημείωσε μία από τις σπουδαιότερες νίκες της χθεσινής βραδιάς. Δείτε πως η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς άλωσε την Κωνσταντινούπολη.

7DAYS Play of the Night: Andrea Bargnani Ο Αντρέα Μπαρνιάνι δεν φημίζεται για την άμυνα του. Ενα κόψιμο του πάντως κέρδισε τον τίτλο της φάσης της χθεσινής βραδιάς.

Oscar Mayer Block of the Night: Alex Tyus Τέσσερις τάπες έκανε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξ Τάιους. Μία εξ αυτών κέρδισε και τον τίτλο του μπλοκ της βραδιάς!

Tadim Assist of the Night: Milos Teodosic Ο Μίλος Τεόντοσιτς "βλέπει" πάσες που άλλοι δεν μπορούν να διανοηθούν. Απολαύστε αυτήν που έκανε χθες το βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ