EUROLEAGUE

Σερμαντίνι: "Ξέρω τις απαιτήσεις της EuroLeague"

Σερμαντίνι: "Ξέρω τις απαιτήσεις της EuroLeague"

Ο Γιόργκι Σερμαντίνι παρουσιάστηκε επίσημα από την Μάλαγα και θα την ενισχύσει στην επιστροφή της στην EuroLeague, την οποία ο Γεωργιανός σέντερ γνωρίζει καλά σαν διοργάνωση.

Ύστερ από μία εξαιρετική σεζόν στην Ανδόρα, ο Γιόργκι Σερμαντίνι πήρε μεταγραφή στην Μάλαγα, η οποία κατέκτησε το EuroCup και στην ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην EuroLeague. Μία διοργάνωση, την οποία ο Γεωργιανός σέντερ την γνωρίζει αρκετά καλά, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τόσο το 2009 με τον Παναθηναϊκό, όσο και το 2013 με τον Ολυμπιακό.

Για την μεταγραφή του στην Μάλαγα: “Ήρθα στην Μάλαγα με μεγάλη επιθυμία και ενθουσιασμό. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ως αντίπαλος και πλέον θέλω να κάνω χαρούμενους όλους τους ανθρώπους της ομάδας”.

Για τον προπονητή Χουάν Πλάθα: “Γνωρίζω τον κόουτς Πλάθα, που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής και βοηθάει τους παίκτες του να αναδειχθούν. Είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ με την Μάλαγα στην ACB και την EuroLeague”.

Για την διοργάνωση της EuroLeague: “Έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην EuroLeague, ξέρω τις απαιτήσεις της, ξέρω το σύστημα και το πόσο δύσκολη διοργάνωση είναι. Παίζουν πολύ καλοί παίκτες και θα προετοιμαστώ πολύ σκληρά για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ