EUROLEAGUE

Σερί για ΤΣΣΚΑ, νέα νίκη για Μπουρούση

Σερί για ΤΣΣΚΑ, νέα νίκη για Μπουρούση

Η Λαμποράλ Κούτσα... ξέρανε την Εφές στην παράταση, ο Κάρολ λύτρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης, Τσεντεβίτα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισαν με "διπλά" ενώ Ολυμπιακός, Χίμκι και Μπάμπεργκ νίκησαν στις έδρες τους.

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση σήμερα (5/11), με τη διεξωγή της 4ης αγωνιστικής στη regular season. Διαβάστε τι έγινε αναλυτικά στους έξι αγώνες της βραδιάς.

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας η Χίμκι συνέτριψε την Στρασμπούρ με το επιβλητικό 88-62 στο Krylatskoye Sports Palace και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο στην Euroleague, κάνοντας το 3-1 στον Α' όμιλο. Ο Ταϊρίς Ράις είχε 16 πόντους και 6 ασίστ ενώ ο Αλεκσέι Σβεντ πρόσθεσε 16 πόντους κόντρα στους Γάλλους που έπεσαν στο 1-3.

Από 'κει και πέρα, η Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι επικράτησε εντός έδρας της Μακάμπι με 77-66 και έκανε το 2-2 στον Δ' όμιλο με κορυφαίο τον Ντάνιελ Τάις με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ζήση, ο διεθνής γκαρντ είχε 10 πόντους με 2/7 δίπ., 2/4 τρίπ., 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 29'59" συμμετοχής.

Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της μετά το 75-80 επί της Νταρουσάφακα στη νεόδμητη Volkswagen Arena. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 22 πόντους και 9 ασίστ ενώ ο Νάντο Ντε Κολό πρόσθεσε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στο περιθώριο της αναμέτρησης τιμήθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Στο Μιλάνο, η Τσεντεβίτα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της (σ.σ. είχε προηγηθεί το "διπλό" στην έδρα της Αναντολού Εφές) επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο με 68-77 ! Για τους Κροάτες, ο Μίρο Μπίλαν πέτυχε 16 πόντους.

Η Εφές οδήγησε την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στην παράταση (με καλάθι του Ντέρικ Μπράουν), αλλά οι Βάσκοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ( 92-90 ), πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη τους. Τρομερή εμφάνιση από τον Γιάννη Μπουρούση μετά την ανάπαυλα!

Έχοντας για κορυφαίους τους Πρίντεζη (15π), Σπανούλη (10π, 10ασ) και τον τρομερό Γιανγκ (13π, 10ρ, 5κοψ), ο Ολυμπιακός που δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος (28-29), στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε, νικώντας την Λιμόζ με 75-49 .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ