EUROLEAGUE

Σε φιλικό προς τιμήν του Γκομέλσκι οι Παπαλουκάς-Αλβέρτης

Σε φιλικό προς τιμήν του Γκομέλσκι οι Παπαλουκάς-Αλβέρτης
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει αγώνα προς τιμήν του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Φραγκίσκο Αλβέρτη να είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι!

Μεγάλη τιμή για τους Θοδωρή Παπαλουκά και Φραγκίσκο Αλβέρτη, καθώς προσκλήθηκαν - και σύμφωνα με τους Ρώσους αποδέχθηκαν - να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξάγει η ΤΣΣΚΑ στη μνήμη του θρυλικού προπονητή Αλεξάντερ Γκομέλσκι στις 20 Ιανουαρίου 2018, με αφορμή τα 90 χρόνια από την γέννησή του, αφού είχε γεννηθεί 18 Ιανουαρίου 1928.

Οι δύο ζωντανοί-θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ θα φορέσουν λοιπόν ξανά σορτσάκια, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό χαρακτήρα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία και ανακοίνωσε την διεξαγωγή του φιλικού, όπως και τους παίκτες που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους, που είναι πραγματικά ένας κι ένας. Ιδού:

Αντρέι Κιριλένκο, Ιγκόρ Κουντέλιν, Σεργκέι Πανόφ, Εβγκένι Κισούριν, Βαλερί Νταϊνένκο, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, Τζούλιους Νουόσου, Νικίτα Μοργκούνοφ, Γκόρνταν Γκίριτσεκ, Ραμούνας Σισκάουσκας, Ματίας Σμόντις, Γκιντάρας Εϊνίκις, Αντρέι Φετίσοφ, Ιγκόρ Κουράσοφ, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Σάσα Ντανίλοβιτς, Γκρεγκόρ Φούτσκα, Πιερλουίτζι Μαρτζοράτι, Αντουάν Ριγκοντό, Μιχαήλ Μιχαήλοφ, Οντεντ Κάτας, Μιρσάντ Τουρκσάν, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Ράσο Νεστέροβιτς.

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε ότι ακόμα περιμένει μεταξύ άλλων τις απαντήσεις των Αρβίντας Σαμπόνις, Μάρκους Μπράουν, Τζέι Αρ Χόλντεν, Μάρκους Ουέμπ και Χέντο Τούρκογλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στους πάγκους των δύο ομάδων θα καθίσουν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Στάνισλαβ Ερέμιν και Ιβάν Εντέσκο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ