EUROLEAGUE

Σαρωτική η Ρεάλ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Σαρωτική η Ρεάλ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Η Ρεάλ δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στον Ερυθρό Αστέρα! Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε 50-18 στο 17' κι εν τέλει επικράτησε με 98-71 στο Barclaycard Center, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στην Euroleague!

Η Ρεάλ φαίνεται να ξεπερνά σταδιακά την περίοδο του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος όταν υπέστη πέντε ήττες σε έξι αγώνες , στο χειρότερ ρεκόρ επί ημερών Πάμπλο Λάσο στη "Βασίλισσα"!

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σήμερα οι Μαδριλένοι επικράτησαν του Ερυθρού Αστέρα με 98-71 στο Barclaycard Center, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στην Euroleague 2015-16. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δέχτηκαν μόλις ένα (!) καλάθι στα πρώτα 9' του αγώνα (19-2), έκλεισαν το ημίχρονο στο υπέρ τους 56-20, προηγήθηκαν 76-30 στα μέσα της τρίτης περιόδου κι εν τέλει έφτασαν στην εύκολη νίκη!

Ο Τζέισι Κάρολ ήταν πρώτος σκόρερ για τη Ρεάλ με 19 πόντους, ο Γκουστάβο Αγιόν πρόσθεσε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοίρασε 11 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Μάικ Τσίρμπες ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Ερυθρό Αστέρα με 15 πόντους ενώ ο πιτσιρικάς (και πολλά υποσχόμενος) Μπόρισα Σίμανιτς έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleagie, σκοράροντας 10 πόντους.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ