EUROLEAGUE

Σαρίτσα: "Κάναμε γελοία λάθη"

Σαρίτσα: "Κάναμε γελοία λάθη"

Η Καρσίγιακα ήταν αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο TOP-16 όμως ο Ουφούκ Σαρίτσα εξήγησε ότι δεν γίνεται να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό στην "Karsiyaka Arena" με τόσα γελοία λάθη.

Ο Παναθηναϊκός (3-4) έριξε την Καρσίγιακα στο 2-5 στον Γ' όμιλο και ο Ουφούκ Σαρίτσα εξήγησε ότι η προσπάθεια των παικτών του δεν ήταν αρκετή απέναντι στους "πράσινους".

"Θέλαμε πραγματικά τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την πορεία μας στη συνέχεια της Euroleague. Δεν μπορώ να πω πολλά για την ήττα. Ο αγώνας ήταν αρκετά περίεργος. Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό αν κάνεις τόσα γελοία λάθη! Έστω κι έτσι, φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επτά ή οκτώ παίκτες μας πάλεψαν ως το τέλος, όμως αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το πρόβλημά μάς μας είναι η έλλειψη εμπειρίας. Τα ποσοστά στο σουτ μας ήταν πολύ χαμηλά. Ο αντίπαλός μας είχε καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ