EUROLEAGUE

Ρεσιτάλ από Ομπράντοβιτς, Ιτούδη, Γιασικεβίτσιους σε διαφήμιση!

Ρεσιτάλ από Ομπράντοβιτς, Ιτούδη, Γιασικεβίτσιους σε διαφήμιση!

H EuroLeague Basketball δημιούργησε μία καταπληκτική διαφήμιση, όπου "έμπλεξε" τις διακοπές των Ομπράντοβιτς, Ιτούδη, Τρινκιέρι και Γιασικεβίτσιους, οι οποίοι είναι... "κολλημένοι" με το μπάσκετ!

Η EuroLeague Basketball το έκανε πάλι το... θαύμα της! Η διοργανώτρια αρχή της Turkish Airlines Basketball δημιούργησε μία τρομερή διαφήμιση, όπου συμμετείχαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Αντρέα Τρινκιέρι και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά και ο διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα.

Πώς όμως μπόρεσε να συνδυάσει η EuroLeague Basketball την παρουσία αυτών των 4 προπονητών και του Ιταλού διαιτητή; Πολύ απλά: Τους... έστειλε διακοπές! Ή μάλλον προσπάθησε να το κάνει, αφού, όπως φαίνεται και στο VIDEO, κανείς από τους πέντε δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του το μπάσκετ!

Δείτε λοιπόν τον Ομπράντοβιτς (με χαβανέζικο πουκάμισο) να προσπαθεί να καλέσει ταξί, τον Ιτούδη - που ως κουμπάρος του είναι μαζί του - να ζητάει από τον ταξιτζή να παίξει ένα συγκεκριμένο σύστημα, τον Τρινκιέρι να ζητάει από τη μπαργούμαν ένα... διπλό πικ εν ρόλ (!), τον Γιασικεβίτσιους να σχεδιάζει συστήματα δίπλα στην ανυποψίαστη γυναίκα του και τον Λαμόνικα να ζητάει... instant replay!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ