EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα"

Ρέπεσα: "Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα"

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάσμιν Ρέπεσα, στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του, που τελικά στοίχισε και την ήττα από τη Μπάμπεργκ.

Η Μπάμπεργκ πήρε μία εύκολη νίκη με 76-84 μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι , στηριζόμενη στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα, αφού στο τέλος της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν 14-29. Και σε αυτό το κομμάτι στάθηκε και ο τεχνικός της Αρμάνι, Γιασμίν Ρέπεσα

" Χάσαμε αυτό το παιχνίδι όπως και το προηγούμενο από τον Ερυθρό Αστέρα. Κερδίσαμε το επιμέρους σκορ σε τρία δεκάλεπτα, αλλά ήμασταν κακοί στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν το τέλος μας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: " Σε αυτό το επίπεδο δε μπορείς να μένεις πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά τόσο νωρίς".

Ο τεχνικός της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε από την πλευρά του: " Έχω ένα γκρουπ από εξαίρετους επαγγελματίες, που πάντα προσπαθούν να παίζουν. Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι την περασμένη Τρίτη ήρθαμε και κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε λάθη και η Μιλάνο επέστρεψε όταν χαλαρώσαμε, αλλά αυτό είναι ανθρώπινο. Στα χαρτιά δεν έχουμε κίνητρο,αλλά οι παίκτες μου έχουν τα δικά τους κίνητρα. Ήρθαμε σε έναν εκτός έδρας αγώνα, ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ