EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Κάναμε κακή σεζόν στην EuroLeague, κάναμε αρκετά άσχημα ματς"

Ρέπεσα: "Κάναμε κακή σεζόν στην EuroLeague, κάναμε αρκετά άσχημα ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Ζάλγκιρις που γέμισαν το γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Ρέπεσα παραδέχτηκε πως η Αρμάνι έκανε μία κακή σεζόν φέτος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Γιάσμιν Ρέπεσα.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζάλγκιρις Κάουνας): "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε προκριθεί, ήρθαν 15.000 φίλαθλοι στο γήπεδο. Ήταν κάτι φανταστικό. Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Πριν το παιχνίδι, είπα στους παίκτες μου να ευχαριστηθούν και να απολαύσουν το ματς. Να χαρούν το παιχνίδι. Δεχτήκαμε 88 πόντους και αυτό δείχνει πως δεν παίξαμε καλή άμυνα. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε αρκετά λάθη και πνευματικά δεν ήμασταν δυνατοί".

Γιάσμιν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο): "Είναι ευχάριστο να παίζεις στο Κάουνας, σε ένα ωραίο γήπεδο, αλλά και σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Στην Λιθουανία το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ, αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά φτάαμε στην νίκη. Πιστέψαμε στην νίκη και παίξαμε έξυπνα. Θέλαμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και το καταφέραμε, όπως και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Δεν κάναμε καλή σεζόν στην EuroLeague. Είχαμε μία κακή σεζόν, κάναμε αρκετά άσχημα ματς, αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να παρουσιάζεσαι ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ