EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Επιτέλους νικήσαμε"

Ρέπεσα: "Επιτέλους νικήσαμε"

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε για πρώτη φορά στην EuroLeague μετά από δέκα σερί ήττες, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να έχει έναν καλό λόγο να... χαλαρώσει, μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε τι δήλωσε.

Δύο μήνες χωρίς νίκες είχε η Αρμάνι Μιλάνο μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό , κι όπως εξήγησε -ξεφυσώντας- " επιτέλους, νικήσαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν σε όλο το σαραντάλεπτο, ήθελαν πολύ να σταματήσουν το αρνητικό σερί. Δεν παίξαμε πολύ καλά απόψε, αλλά προσπαθήσαμε".

Ενώ συνέχισε εξηγώντας πως "ειλικρινά, δεν είχαμε τη συνέπεια που απαιτείται σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ όμως να παραπονεθώ γιατί αγωνιστήκαμε κάτω από πολλή πίεση. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό, ελπίζω πως θα κάνουμε κι άλλες νίκες στη συνέχεια κι η ομάδα θα νιώσει πιο άνετα. Μετά το δεύτερο τάιμ άουτ που πήρα, όταν ήμασταν στο -3, είχαμε πολύ καλή αντίδραση στις δύο πλευρές του παρκέ. Αξίζαμε να κερδίσουμε απόψε".

Για τη Γαλατάσαραϊ, αυτός που μίλησε ήταν ο Όστιν Ντέι, ο οποίος τόνισε πως " είναι μια πολύ σκληρή ήττα. Είναι μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται διαρκώς όλη τη σεζόν. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε αμυντικά, κι αυτό το πληρώσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ