EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Αναντολού 103-57

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Αναντολού 103-57

Τα παιχνίδια της Ρεάλ συνεχίζουν να κινούνται σε ρυθμούς… fast forward! Οι Μαδριλένοι έπαιξαν -ξανά- υπερηχητικό μπάσκετ, συνέτριψαν την Εφές με 103-57 κι έκαναν το 5-0 στον Β' όμιλο. Πρώτος σκόρερ ο Μπουρούσης (17π.), βραβεύτηκε ο Μίροτιτς!

Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και οι παίκτες της Εφές Αναντολού το διαπίστωσαν από πρώτο χέρι!

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Η ''Βασίλισσα'' του Πάμπλο Λάσο, η ομάδα που συνεχίζει αήττητη στην Euroleague, είναι πρώτη στην επίθεση, στις ασίστ, στην αναλογία ασίστ/λάθη και στα κλεψίματα έκανε… πλάκα στους Τούρκους, επικρατώντας με 103-57 και κάνοντας το 5-0 στον Β' όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έδωσε το σύνθημα και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Ρεάλ με ασίστ πίσω (!) από το κέντρο του γηπέδου ενώ οι υπόλοιποι Μαδριλένοι ακολουθούσαν τον τρελό ρυθμό του ''Chacho'', πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη επί της Εφές που ''έπεσε'' στο 3-2 στον όμιλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ τους 12-3 στις ασίστ, την ώρα που οι Μίροτιτς, Μπουρούσης έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα κι έξω από το ''ζωγραφιστό''! Από την άλλη πλευρά, τα ξεσπάσματα του Σκότι Χόπσον δεν ήταν αρκετά για την Εφές Αναντολού που έχασε επαφή με το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το απίστευτο τέμπο των Μαδριλένων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 12-5 με τον Μίροτιτς (2/2 τρίπ.) ενώ οι πρωτοβουλίες του Ντραγκίσεβιτς κράτησαν όρθια την Εφές στα πρώτα λεπτά, μειώνοντας σε 17-13. Τελικά η Ρεάλ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 19-13, με τον Γιάννη Μπουρούση να πραγματοποιεί μεστή εμφάνιση, έχοντας 7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε αυτό το διάστημα. Το τρίποντο του διεθνή σέντερ έστειλε τη διαφορά στο +7 (22-15, στο 11'50'') και κάπου εκεί ξεκίνησε το πάρτι της ''Βασίλισσας''.

Το άλεϊ-ουπ κάρφωμα του Σλότερ έπειτα από ασίστ του Σέρχιο πίσω από το κέντρο ξεσήκωσε τους φίλους της Ρεάλ που έβλεπαν τους παίκτες του Λάσο να μην κατεβάζουν ρυθμό! Ο Ρέγες έκανε το 40-21 στο 16'57'' ενώ ο Ροντρίγκεθ με καλάθι στον αιφνιδιασμό διαμόρφωσε το 47-21, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Λάσο δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή, ίσα-ίσα εκτόξευσαν τη διαφορά στο +30 έπειτα από βολές του Μπουρούση που έκανε το 60-30 στο 25'! Πάντως ο Σκότι Χόπσον… καρδιοχτύπησε τους ανθρώπους της Εφές στα -2'44'' για τη λήξη της τρίτης περιόδου αφού προσγειώθηκε άτσαλα έπειτα από κάρφωμα. Οι Τούρκοι παρέδωσαν πνεύμα, ο Ρέγες έκανε το 97-53 στα 3'12'' για τη λήξη και η Ρεάλ επικράτησε με το υπέρ της 103-57, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της σε Euroleague και ACB!

-Ο Νίκολα Μίροτιτς παρέλαβε το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο από τα χέρια του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Αναντολού 103-57

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ