EUROLEAGUE

Συγκατοικούν στην κορυφή

Συγκατοικούν στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 93-79 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ισοφαρίζοντας τη διαφορά με την οποία είχε χάσει στη Ρωσία κι έτσι οι δυο τους συγκατοικούν στην κορυφή του ΣΤ' ομίλου.

Με τον Ρούντι Φερνάντεθ να πετυχαίνει 28 πόντους, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της ΤΣΣΚΑ με 93-79, ισοφαρίζοντας τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στο ματς του 1ου γύρου στη Μόσχα.

Οι δηλώσεις του ματς

Τα στατιστικά του αγώνα

Παράλληλα, τα μόλις δύο λάθη της Ρεάλ συνιστούν την καλύτερη επίδοση σε σχεδόν 3.000 αγώνες επιπέδου TOP-16 στην ιστορία της Euroleague!

Έτσι, η πρωτιά του ΣΤ' ομίλου θα κριθεί στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην απόλυτη ισοβαθμία στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά τους Ισπανούς να υπερτερούν οριακά στη συνολική διαφορά πόντων (+123 έναντι +119 των Ρώσων)!

Οι Μαδριλένοι έκαναν ένα εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο, φτάνοντας μάλιστα στο +15 (85-70), τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 88-79, 1'14'' πριν το τέλος, δείχνοντας πως θα υπερασπιστούν τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Όμως, με γκολ-φάουλ του Μπουρούση και δύο βολές του Μίροτιτς, το σκορ έγινε 93-79, για να ακολουθήσει ένα άστοχο σουτ του Σόνι Ουίμς, ο οποίος ήταν πάντως ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ με 28 πόντους.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ