EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Δύσκολο να μείνω υπό αυτές τις συνθήκες"

Ράντονιτς: "Δύσκολο να μείνω υπό αυτές τις συνθήκες"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε πως από την στιγμή που έχει λήξει το συμβόλαιό του δεν πρέπει να θεωρείται προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερβίας "σκουπίζοντας" την FMP στους τελικούς με 3-0 . Μετά το τέλος των πανηγυρισμών ωστόσο για την κατάκτηση του τίτλου ήρθε μία απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Φρόντισε για αυτό ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο προπονητής της ομάδας κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το μέλλον του στον Ερυθρό Αστέρα και η αλήθεια είναι ότι με αυτά που είπε "έκοψε τα πόδια" των φίλων της ομάδας.

" Από την στιγμή που το συμβόλαιό μου έχει λήξει, νομικά δεν είμαι πλέον προπονητής της ομάδας. Μιλήσαμε με τον (Πρόεδρο της ομάδας) Νεμπόισα Τσόβιτς, αλλά οι συζητήσεις δεν έγιναν σε ρεαλιστική βάση. Πρέπει να γίνουν πολλά για να κάνει βήματα μπροστά ο Ερυθρός Αστέρας" δήλωσε αρχικά εμφανώς συγκινημένος, με κάποια δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είχε βουρκώσει, πριν συμπληρώσει: " Χρειάζεται να χτίσουμε πάνω σε αυτά που έχουμε πετύχει. Υπάρχει θετική διάθεση, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να μείνω.

Είναι δύσκολο επειδή περάσαμε πολλά μέσα στην σεζόν. Δεν ήταν εύκολα για την ομάδα τα πράγματα λόγω των οικονομικών προβλημάτων και των χρεών που υπάρχουν. Καταφέραμε όμως να δείξουμε χαρακτήρα και να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας σε περιόδους κρίσης. Είχαμε μία σπουδαία σεζόν και το αποτέλεσμα ήταν καλό παρά τις πολλές δυσκολίες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ