EUROLEAGUE

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ντιναμό Κουρσκ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ντιναμό Κουρσκ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ντιναμό Κουρσκ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς νίκησε στον τελικό της EuroLeague Γυναικών τη Φενέρμπαχτσε 77-63 (VIDEO).

Νέα βασίλισσα έχει φέτος η EuroLeague Γυναικών. Η Ντιναμό Κουρσκ επιβλήθηκε της Φενέρμπατχσε με 77-63 στον τελικό της EuroLeague Γυναικών και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο. Η Έιντζελ ΜακΚάφτρι πέτυχε 20 πόντους και κατέκτησε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας του Final Four, σε έναν τελικό γεμάτο ανατροπές, στον οποίον η Ντιναμό προηγήθηκε με 18 πόντους διαφορά, είδε τη Φενέρμπαχτσε να ισοφαρίζει στο 33', ωστόσο έκανε ένα σερί 15-0 από εκεί και πέρα, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι.

Η Νεμκαντί Ογκουμίκε (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και η Επίφανι Πρινς (18 πόντοι, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα) ήταν οι άλλες δύο παίκτριες που διακρίθηκαν από τη Ντιναμό, την ώρα που οι Πάρκερ (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα), Κουίγκλι (19 πόντοι) ξεχώριζαν από την πρώην ομάδα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει πλέον 0-3 σε τελικούς. Η τουρκική ομάδα είχε ηττηθεί επίσης και στους τελικούς του 2013 και του 2014.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις του τελικού:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ