EUROLEAGUE

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα Ελλάδος για το 2015 ανήκει στον Ολυμπιακό, με την Μπαρτσελόνα να προκρίνεται στους τελικούς της Ισπανίας, την Καρσίγιακα και την Μπάμπεργκ να κάνουν το 2-1 και τη Στρασμπούρ να ισοφαρίζει σε 1-1 τη Λιμόζ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 11ο τρόπαιο πρωταθλητή Ελλάδος και το πρώτο στην ιστορία του, με "σκούπα", μετά το 93-74 επί του Παναθηναϊκού, στον τρίτο τελικό της φετινής ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν πριμ 100.000 ευρώ στους "ερυθρόλευκους".

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους τελικούς της Liga Endesa, μετά το 77-74 επί της Μάλαγα, στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό. Η Ρεάλ περιμένει εδώ και μια εβδομάδα, με τους τελικούς να ξεκινούν στις 19 του μήνα.

Στην Τουρκία, η Καρσίγιακα προηγήθηκε 2-1 της Αναντολού Εφές, με την τελική σειρά στην TBL να κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Στα δυσάρεστα για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι πως έπαθε ρήξη χιαστού ο Νέναντ Κρστιτς.

Στη Γερμανία, η Μπάμπεργκ έκανε το 2-1 επί της Μπάγερν, με τον Μπραντ Ουαναμέικερ να είναι ο ηγέτης των γηπεδούχων.

Η Στρασμπούρ ισοφάρισε σε 1-1 την τελική σειρά στη Γαλλία, με τη Λιμόζ, με τον Αντουάν Ντιό να δείχνει το δρόμο.

Στην Ιταλία, η Ρέτζιο Εμίλια... άνοιξε το σκορ στους τελικούς με τη Σάσαρι και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (82-63). Τέσσερις γηπεδούχοι ήταν διψήφιοι (Πολονάρα 18π., 10 ριμπ., Καουκένας 13π., Ντάριους Λαβρίνοβιτς 12 και Σίλινς 10), ενώ ο Τσινκιαρίνι είχε 6π. και 10 ασίστ. Για τη Σάσαρι, ο Σάντερς έφτασε τους 19π. και τα 7π., και ο Μπρουκς τους 10π.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ