EUROLEAGUE

Πρωταγωνιστής ο Γκιστ στα καλύτερα της βραδιάς

Πρωταγωνιστής ο Γκιστ στα καλύτερα της βραδιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ είχε συμμετοχή για ακόμη μία εβδομάδα στις καλύτερες φάσεις της βραδιάς στην Euroleague, με το κάρφωμα που έκανε κόντρα στην Νταρουσάφακα. Πρωταγωνιστής, από την ανάποδη, ο Βινς Χάντερ (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Volkswagen Arena χάρη στα πεπραγμένα του Έλιοτ Ουίλιαμς στα τελευταία 41'', αφού με πέντε δικούς του πόντους το "τριφύλλι" ανέτρεψε τα δεδομένα και έκαμψε την αντίσταση της Νταρουσάφακα. Έτσι, οι "πράσινοι" παρέμειναν "ζωντανοί" στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, εκεί όπου πάντως ο πρώτος λόγος ανήκει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Παρεμπιπτόντως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το καθήκον της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και πήρε μαθηματικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Euroleague. Το μόνο που εκκρεμεί πλέον είναι να μάθουμε την τελική της κατάταξη.

Για να επιστρέψουμε στον Παναθηναϊκό, ο Τζέιμς Γκιστ ήταν πρωταγωνιστής στις καλύτερες φάσεις του αγώνα με το κάρφωμα που έκανε με το "καλησπέρα" στην Κωνσταντινούπολη.

Λίγο αργότερα, ο Βινς Χάντερ θέλησε να τον μιμηθεί, αλλά ο Μάρκους Σλότερ όρθωσε απαγορευτικό. Η τάπα του σέντερ της Νταρουσάφακα είναι ίσως η καλύτερη που έχουμε δει φέτος.

Στη Γερμανία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπάμπεργκ, με τον Νάντο ντε Κολό πάντως να ξεχωρίζει με την υπέροχη ασίστ που έδωσε στον Κάιλ Χάινς. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στο πικ εν ρολ με τον πρώτο να "σερβίρει" έτοιμο καλάθι στον δεύτερο, με πάσα πίσω από την πλάτη.

Όσο για τον παίκτη που "υπέγραψε" τη νίκη της γερμανικής ομάδας; Ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο φινάλε της αναμέτρησης βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ