EUROLEAGUE

Πρόστιμο σε Μπαρτζώκα από την Euroleague

Πρόστιμο σε Μπαρτζώκα από την Euroleague

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η EuroLeague τιμώρησε με υψηλό πρόστιμο τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ρεάλ για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά και ένα τεράστιο πρόστιμο και τιμωρία ενος αγώνα στον Άντε Τόμιτς για ένα φάουλ στον Κάρολ.

Γιώργος Μπαρτζώκας και Άντε Τόμιτς αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Όπως αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τιμωρήσει τον Έλληνα τεχνικό με πρόστιμο 3.500 ευρώ για την αποβολή του στο παιχνίδι λόγω της έντονης διαφωνίας που είχε με τον διαιτητή Λουίτζι Λαμόνικα , αλλά και με πρόστιμο 20.000 ευρώ (!) τον Άντε Τόμιτς για ένα σκληρό φάουλ που έκανε στον Τζέι Σι Κάρολ, αλλά και τιμωρία ενός αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τιμωρήθηκε με βάση το άρθρο 27, παράγραγος 2-Β το κώδικα συμπεριφοράς της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ