EUROLEAGUE

Πρόστιμο μαμούθ για Γιαννακόπουλο!

Πρόστιμο μαμούθ για Γιαννακόπουλο!

Πρόστιμο... μαμούθ ύψους 120.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την παρουσία στις εξέδρες στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ!

Παρά την τιμωρία του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η EuroLeague του επέβαλλε νέα ποινή, ύψους 120.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ και η EuroLeague τον τιμώρησε με 120.000 ευρώ. Το διπλάσιο από τις 60.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν από μερικές εβδομάδες .

Από τον Παναθηναϊκό εκφράζουν απορία για το γεγονός πως η EuroLeague πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες να τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Παράλληλα, θυμίζουμε πως εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόφασης για την προσφυγή του Παναθηναϊκού που εκδικάστηκε στο CAS , σχετικά με την πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ λίγες ώρες μετά το Game 1, η διοργανώτρια αρχή άνοιξε φάκελο , εστιάζοντας στο γεγονός πως στο ΟΑΚΑ ενδεχομένως να έγιναν παραβάσεις στο κομμάτι της χωρητικότητας!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ