EUROLEAGUE

Πρόσκληση της Euroleague στον Ερυθρό Αστέρα

Πρόσκληση της Euroleague στον Ερυθρό Αστέρα

Η Euroleague Basketball κάλεσε σε συνάντηση τους διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα, για τις 19/6 στη Βαρκελώνη. Για ποιο λόγο; Διαβάστε και μάθετε πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου απέστειλε έγγραφο στον Ερυθρό Αστέρα, με το οποίο καλεί τους ιθύνοντες των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας σε συνάντηση.

Αυτό που θέλει να συζητήσουν είναι τα μέτρα που πρέπει να λάβει η σερβική ομάδα, προκειμένου να μη σημειωθούν άλλα επεισόδια βίας στα παιχνίδια της για τη Εuroleague. Στην τελευταία σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής της κορυφαίας διοργάνωσης, αποφασίστηκε να οργανωθεί γκρουπ εργασίας με την ευθύνη να λάβει μέτρα που θα κρατήσουν μακριά από τα γήπεδα τα ατυχή συμβάντα που αφορούν απρεπείς συμπεριφορές φιλάθλων. Σε αυτό το γκρουπ θα μετάσχουν οι Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Άλμπα.

Σαφέστατα και η δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς, έξω από το Αμπντί Ιπεκτσί, είναι κάτι που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα οι υπεύθυνοι της Euroleague, που έχουν αποφασίσει αυτό να μην συμβεί ποτέ ξανά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ