EUROLEAGUE

Προς... διάθεση ο Χάκετ

Προς... διάθεση ο Χάκετ

Η Σιένα "έβγαλε" στην αγορά -και πάλι- τον Ντάνιελ Χάκετ. Εν συγκρίσει με το περασμένο καλοκαίρι, οι οικονομικές απαιτήσεις είναι μειωμένες, διότι αν δεν κάνει κάτι άμεσα ενδεχομένως να μην μπορεί να "βγάλει" τη χρονιά.

Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Ντάνιελ Χάκετ είχε "βγει" στην αγορά από τη Σιένα, με το αφεντικό της ομάδας (τυπικά είναι ο τζένεραλ μάνατζερ), Φερντινάντο Μινούτσι να μην ικανοποιείται από καμιά πρόταση. Τώρα, που η οικονομική του κατάσταση έχει φτάσει στο... και μη παρέκει, αποφάσισε να δώσει κάπου τον Αμερικανό, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου -γεννήθηκε στο Πέζαρο-, γκαρντ. Φυσικά, με το αζημίωτο.

Η διαφορά στα δεδομένα που ίσχυαν το καλοκαίρι είναι πως επειδή πραγματικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα (δεν "βγάζουν" τη χρονιά) με τα ευρώ των εκπροσώπων της Τοσκάνης, ο Μινούτσι δεν ζητά πια... την Άρτα με τα Γιάννενα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τον παραχωρήσει για ευτελή ποσά. Βασική προϋπόθεση για να ανοίξει ο Χάκετ την πόρτα και να φύγει, είναι να αποκλειστεί η Σιένα από το ΤΟΡ16.

Η Γαλατασαράι έχει ήδη καταθέσει την πρόταση της, κάτι που έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παίκτης και περιμένει να δει αν θα λάβει τον 25χρονο ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι πληροφορίες που ήθελαν και την ΤΣΣΚΑ να ενδιαφέρονται, ισχύουν, αλλά... για την επόμενη σεζόν, ενώ διαψεύστηκε η φήμη για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Κάτι που σημαίνει πως... κάπου χάλασε το πράγμα (γιατί υπήρχε ενδιαφέρον). Στη λίστα των διεκδικητών του έχει προστεθεί και η Αρμάνι, που βρίσκεται στην παρούσα φάση σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ