EUROLEAGUE

Πρίντεζης και Γκιστ κάνουν τα καλύτερα... πάρτι

Πρίντεζης και Γκιστ κάνουν τα καλύτερα... πάρτι

Έχετε γενέθλια ή γιορτή και θέλετε να ετοιμάσετε ένα πάρτι; Ζητήστε από τους Γιώργο Πρίντεζη και Τζέιμς Γκιστ να αναλάβουν τα καθέκαστα. Αυτοί ξέρουν, όπως αποκαλύπτουν οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Αντώνης Φώτσης (VIDEO).

Η Euroleague TV επιστρέφει με ένα νέο κουίζ που αφορά τους παίκτες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτή την εβδομάδα η συζήτηση αφορούσε τους καλύτερους διοργανωτές πάρτι εντός των ομάδων. Αρκετά ενδιαφέρον ως θέμα, αν σκεφτεί κανείς πως οι αθλητές δεν έχουν πολύ χρόνο για να διασκεδάσουν, οπότε φροντίζουν να το κάνουν με... στυλ κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία.

Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις όπου οι παίκτες δηλώνουν... άγνοια, όπως για παράδειγμα ο Τσεντί Οσμάν, που παραδέχθηκε πως δεν ξέρει τι να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Από την άλλη, ο Τόμας Σατοράνσκι κατονόμασε τον εαυτό του και τον Άλεξ Αμπρίνες, ενώ ο Άαρον Τζάκσον ξεχώρισε τον Βιτάλι Φριντζόν γιατί " ξέρει τους πάντες στη Μόσχα και είναι ο καλύτερος σε αυτό".

Πρίντεζης και Γκιστ κάνουν τα καλύτερα... πάρτι

Θέλετε να πάμε στα δικά μας; Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχθηκε πως " ο Γιώργος (Πρίντεζης) μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι και μας καλεί συχνά πυκνά όλους. Διοργανώνει πολύ καλά πάρτι, είναι η αλήθεια", με τον Αντώνη Φώτση να διαλέγει τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος " πολλές φορές μας φωνάζει στο σπίτι του για φαγητό και διάφορα τέτοια".

Ο Κιμ Τιγί είπε πως " καλώ τα παιδιά στο σπίτι μου για μπάρμπεκιου όποτε έχουμε την ευκαιρία", ενώ ο Γιαν Βέσελι με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν οι πιο μαζεμένοι. Γιατί; Ο πρώτος τόνισε πως " δεν υπάρχει χρόνος για πάρτι γενικά, αλλά θα έλεγα τον Πέρο Άντιτς γιατί το έχει περισσότερο από τους υπόλοιπους", ενώ ο δεύτερος επεσήμανε πως " δεν κάνουμε πάρτι και τέτοια γιατί είμαστε επαγγελματίες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ