EUROLEAGUE

Preview: Σάσαρι - Αναντολού Εφές

Preview: Σάσαρι - Αναντολού Εφές

Η Σάσαρι υποδέχεται την Αναντολού Εφές (24/10, 21:45) για τη 2η αγωνιστική της regular season ενώ το Palaserrdimigni θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα επιπέδου Euroleague.

H κάτοχος του ιταλικού SuperCoppa, Σάσαρι, υποδέχεται την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Palaserrdimigni (24/10, 21:45), με στόχο την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Euroleague.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι θέλου να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον Α' όμιλο της διοργάνωσης, μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ούνικς, στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

''Μου αρέσει πολύ το στυλ παιχνιδιού της Σάσαρι. Οι Ιταλοί προσπαθούν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουν πόντους στον αιφνιδιασμό. Θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδό τους. Είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς για την ομάδα μου στη φετινή διοργάνωση. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό από την αρχή του αγώνα'' εξήγησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
Σάσαρι
-
Ο Ντέιβιντ Λόγκαν της Σάσαρι ήταν συμπαίκτης με τον Στράτο Περπέρογλου της Εφές στον Παναθηναϊκό της περιόδου 2011-'12.
- Ο Λόγκαν μετράει τουλάχιστον 1 κλέψιμο στις τελευταίες 7 συμμετοχές του στη διοργάνωση.
- Ο Αμερικανός γκαρντ έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 20 από τα τελευταία 21 παιχνίδια του στην Euroleague.
- Ο Τζεφ Μπρουκς μετράει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στον θεσμό
Αναντολού Εφές
- Ο Στεφάν Λάσμε μετράει 12 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.
- Παράλληλα, ο Γλαμπονέζος φόργουορντ της Αναντολού Εφές έχει 138 κοψίματα και φιγουράρει στην 4η θέση της σχετικής λίστας, ακολουθώντας τους Γιάννη Μπουρούση, Ντένις Μαρκονάτο (από 140 μπλοκ, έκαστος).
- Ο Στράτος Περπέρογλου μετράει 8 συνεχόμενες εύστοχες βολές στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ