EUROLEAGUE

Preview: Ουνικάχα - Άλμπα

Preview: Ουνικάχα - Άλμπα

Η Μάλαγα ''τρέχει'' το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με τρεις νίκες στην Liga Endesa και μια νίκη στην Euroleague. Πλέον η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της κόντρα στην Άλμπα (24/10, 21:45).

Η ομάδα του Κώστα Βασιλειάδη μετράει αισίως τρεις νίκες στην Liga Endesa και μια νίκη στην Euroleague. Πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στην ιστορία της Ουνικάχα!

Το σερί της Μάλαγα εντός συνόρων σε συνδυασμό με τη νίκη στην πρεμιέρα της Euroleague 2014-15 με την Τσεντεβίτα συνιστούν το καλύτερο ξεκίνημα στα 22 χρόνια του οργανισμού. Επόμενος αντίπαλος για τους Ίβηρες, η Άλμπα Βερολίνου του Σάσα Ομπράντοβιτς (24/10, 21:45), στο Palacio de Deportes ''Martin Carpena''.

''Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι και η Ουνικάχα είναι επικεφαλής στον όμιλό μας. Αν δεν παρουσιαστείς 100% έτοιμος κόντρα στις συγκεκριμένες ομάδες, δεν έχεις καμιά τύχη! Η πρεμιέρα στην Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα, σε καμία περίπτωση. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι απέναντι στη Μάλαγα και να βγάλουμε την αυτοπεποίθησή μας στην άμυνα'' εξήγησε ο κόουτς των Γερμανών, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
Μάλαγα
- Ο Κώστας Βασιλειάδης μετράει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 13 συνεχόμενες συμμετοχές στη διοργάνωση.
- Ο Κέιλεμπ Γκριν έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε 10 σερί συμμετοχές στην Euroleague.
- Ο Φραν Βάσκεθ χρειάζεται 18 επιθετικά ριμπάουντ ώστε να μπει στο TOP-10 της σχετικής λίστας. O σέντερ της Μάλαγα φιγουράρει στη 13η θέση με 271 επιθετικά ριμπάουντ. Ο πρώην συμπαίκτης του, Ντένις Μαρκονάτο, είναι 10ος με 289 επιθετικά ριμπάουντ.
Άλμπα Βερολίνου
- Ο Μάρκο Μπάνιτς υπήρξε συμπαίκτης με τον Κώστα Βασιλειάδη για μια διετία (2010-'12) στην Μπιλμπάο. Μαζί οδήγησαν τους Βάσκους στα playoffs της Euroleague, το 2012.
- Ο Άλεξ Ρενφρό και ο Μάρκο Μπάνιτς είναι οι μοναδικοί παίκτες της Άλμπα Βερολινίου που έχουν αγωνιστεί στην ισπανική λίγκα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ