EUROLEAGUE

Preview: Μακάμπι - Άλμπα Βερολίνου

Preview: Μακάμπι - Άλμπα Βερολίνου

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διεκδικεί την έκτη σερί νίκη της στο TOP-16 κόντρα στην Άλμπα (12/02, 21:05). Παράλληλα η "ομάδα του λαού" μετράει 9 συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με τους Γερμανούς!

Η τελευταία νίκη της Άλμπα επί της Μακάμπι σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 1997, στο Βερολίνο. Έκτοτε τα "άλμπατρος" μετρούν εννιά σερί ήττες στις αναμετρήσεις με την "ομάδα του λαού" και θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί το βράδυ της Πέμπτης (12/02, 21:05).

Εν τω μεταξύ, η Μακάμπι "σκούπισε" την Άλμπα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη regular season (σ.σ. 69-84 στο Βερολίνο, 95-89 στο Τελ Αβίβ).

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Μακάμπι
- Ο Μπράιαν Ραντλ έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους, τρία τρίποντα και 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, για το Game 3 της regular season. Παράλληλα, έχει κάνει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε εννιά σερί συμμετοχές στον θεσμό.
- Ο Ντέβιν Σμιθ έκανε ρεκόρ καριέρας με 26 πόντους στο Game 8 της regular season, κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Επίσης, έχει πετύχει 13 συνεχόμενες εύστοχες βολές κι έχει τουλάχιστον 10 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στις τελευταίες εννιά συμμετοχές του στην Euroleague.
- Ο Γκιόγεβ Οχαγιόν έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 11 από τις τελευταίες 12 συμμετοχές του στη διοργάνωση.
- Ο Τζέρεμι Πάργκο έχει τουλάχιστον 10 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στις τελευταίες εννιά συμμετοχές του στην Euroleague.

Άλμπα Βερολίνου
- Ο Τζαμέλ ΜακΛιν φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, 96 τον αριθμό. Επίσης, έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στις εννιά από τις τελευταίες 10 συμμετοχές του στη διοργάνωση.
- Ο Κλιφ Χάμοντς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 12 από τις τελευταίες 13 συμμετοχές του στον θεσμό.
- Ο Μάρκο Μπάνιτς έχει σημειώσει 23 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
- Ο Τζόναθαν Ταμπού υπήρξε συμπαίκτης με τον Άλεξ Τάιους της Μακάμπι στην Καντού (2012-13).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ