EUROLEAGUE

Πρέλτζιτς: "Ελπίζω να μην το μετανιώσει ο Αταμάν"

Ο Εμίρ Πρέλτζιτς δήλωσε ότι ελπίζει ότι θα δικαιώσει τον προπονητή του στην Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, για την επιλογή του να τον φέρει στην ομάδα.

Ο Εμίρ Πρέλτζιτς έχει συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν στην Εθνική Τουρκίας. Τώρα θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του και σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος συμφώνησε με την Γαλατασαράι την ίδια μέρα που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, δήλωσε ότι θέλει πάνω από όλα να δικαιώσει τον Αταμάν που τον επέλεξε: " Ο Εργκίν και εγώ έχουμε δουλέψει μαζί στην Εθνική ομάδα, οπότε όταν μου έκανε πρόταση την δέχθηκα αμέσως. Έχουμε καλή σχέση και ελπίζω να μην μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε".

Ο Πρέλτζιτς δεν είπε μόνο αυτό όμως. Μίλησε ακόμα για την φυγή του από την Φενέρμπαχτσε " που ήταν μία κοινή μας απόφαση" όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά και για τους στόχους της "Τσιμ-μπομ" για φέτος: " Έχουμε μία δυνατή ομάδα. Θα είναι δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Στην Τουρκία διεκδικούν το Πρωτάθλημα 5-6 ομάδες, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ