EUROLEAGUE

Πολυτιμότερος του Απριλίου ο Ούντο

Πολυτιμότερος του Απριλίου ο Ούντο

Ο Έκπε Ούντο "ανέβασε" κατακόρυφα τις μετοχές του τον Απρίλιο, ελέω της απουσίας του Γιαν Βέσελι, με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του Απριλίου στην Euroleague να έρχεται απολύτως φυσιολογικά (video).

Ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές -κοντά στο καλάθι. Αυτός που "έκρυψε" την απουσία του Γιαν Βέσελι με το πληθωρικό του παιχνίδι, αυτός που πήρε τη φροντ λάιν της Φενέρμπαχτσε στις πλάτες του στις αναμετρήσεις των playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Έκπε Ούντο αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την τουρκική ομάδα τον τελευταίο μήνα, κι ως εκ τούτου δεν προκαλεί έκπληξη η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του Απριλίου στην Euroleague.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις αναμετρήσεις με τη "Βασίλισσα", είχε 14.3 πόντους (με 61.5% στα δίποντα και 78.6% στις βολές), 7.7 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ ανά παιχνίδι, αποτελώντας έναν από τους βασικότερους λόγους που η Φενέρμπαχτσε πήρε το εισιτήριο για το Final Four βγάζοντας "σκούπα" απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Παρεμπιπτόντως, μόλις χθες (27/4) αναδείχθηκε MVP των playoffs της Euroleague .

Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ