EUROLEAGUE

POLL: Ποιες ομάδες θα προκριθούν στο Final Four;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός ή Ζάλγκιρις; Παναθηναϊκός Superfoods ή Ρεάλ Μαδρίτης. Ψηφίστε στο POLL του Sport24.gr ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα προκριθούν στο Final Four της EuroLeague.

Με τη regular season να έχει ολοκληρωθεί, άπαντες στην EuroLeague προετοιμάζονται για τις σπουδαίες μονομαχίες των playoffs. Τα τελευταία μέτρα, δηλαδή, πριν από το Final Four. Η οκτάδα "έκλεισε" το βράδυ της Παρασκευής (6/4), με το πρόγραμμα των αγώνων να γίνεται γνωστό λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πριν ξεκινήσουν οι μονομαχίες των playoffs, ψηφίστε ποιες ομάδες θεωρείτε ότι θα βρεθούν στο Βελιγράδι σε ενάμιση μήνα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods εξασφάλισαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε Ζάλγκιρις και Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας έτσι ένα μικρό "συν" έναντι των αντιπάλων τους.

Πιστεύετε ότι οι δύο ελληνικές ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου; Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υπερισχύσει έναντι της Χίμκι; Η Φενέρμπαχτσε θα κάνει το καθήκον της απέναντι στην Μπασκόνια;

Ψηφίστε στο POLL του Sport24.gr:

Αν δεν εμφανίζεται το poll στην εφαρμογή του Sport24.gr, πάτησε εδώ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ