EUROLEAGUE

Πήρε το Θρίλερ η Μπαρτσελόνα

Πήρε το Θρίλερ η Μπαρτσελόνα

Με τους Ντόελμαν και Ράις να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους η Μπαρτσελόνα κέρδισε στην παράταση την Μπασκόνια. Μοιραίος ο Χανγκά για τους Βάσκους.

Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της ACB στο παιχνίδι που περίμεναν όλοι. Και δικαίως όπως αποδείχθηκε, αφού ήταν το ματς της βραδιάς, με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη με 98-92 στην παράταση.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο από το ξεκίνημα του αγώνα, με την Μπαρτσελόνα να καταφέρνει ωστόσο να προηγείται με 53-47 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο το ντέρμπι συνεχίστηκε, αφού η Μπασκόνια είχε πολλές λύσεις (7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), βρίσκοντας πάντα τον τρόπο να κρατάει την επαφή με το σκορ, ενώ κάποια στιγμή πέρασε και μπροστά. Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα μάλιστα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αφού με το σκορ 84-83 για την Μπαρτσελόνα ο Άνταμ Χάνγκα στήθηκε στην γραμμή των βολών, ωστόσο ενώ ευστόχησε στην πρώτη, αστόχησε στην δεύτερη, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ωστόσο βγήκε όλη η κούραση των Βάσκων, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκει τελικά τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 98-92 και να παραμείνει αήττητη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζάσιν Ντόελμαν με 24 πόντους, μ ετον Ταϊρίς Ράις να ακολουθεί με 20 πόντους και τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Άντε Τομιτς να προσθέτουν από 14 πόντους. Ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε 26 λεπτά και είχε 7 πόντους με 2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Για την Μπασκόνια ο Αντρέα Μπαρνιάνι και ο Σέιν Λάρκιν είχαν από 18 πόντους και ο Τζος Ακόγκνον 13 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ