EUROLEAGUE

Πήρε φόρα η Αναντολού Εφές

Πήρε φόρα η Αναντολού Εφές

Η νίκη της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού έπειτα από 2 παρατάσεις επιλέχθηκε ως το "Nightly Notable" γεγονός της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς (4/11) .

Η Αναντολού Εφές επικράτησε με 91-83 του Παναθηναϊκού έπειτα από δύο παρατάσεις χθες το βράδυ (4/11) στο θρίλερ της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ένα θρίλερ που έδειξε ότι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βρίσκει σιγά-σιγά τον τρόπο να κερδίζει τα κοντινά παιχνίδια. Κάτι που δεν ήταν δεδομένο στην αρχή της σεζόν, αφού η Αναντολού Εφές ξεκίνησε την Κανονική περίοδο της EuroLeague με τρεις σερί ήττες, δύο εκ των οποίων στον πόντο από Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ.

Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό ωστόσο οι Τούρκοι έδειξαν να βρίσκουν και πατήματα στον αγώνα κόντρα στους "πράσινους" και πλέον έχουν ρεκόρ 2-3, αφού εβδομάδα νωρίτερα είχαν κερδίσει και την Νταρουσάφακα εκτός έδρας. Απολύτως λογικά λοιπόν, το θρίλερ της Κωνσταντινούπολης επιλέχθηκε από την EuroLeague ως το σημαντικότερο γεγονός της χθεσινής βραδιάς (4/11). Μίας βραδιάς με πολλές θεαματικές φάσεις, τις οποίες και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Tadim Assist of the Night: Ο Γιόχαν Βόιτμαν της Μπασκόνια μπορεί να είναι ψηλός, αλλά ξέρει να πασάρει και εξαιρετικά και το απέδειξε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Τάιλερ Χάνικατ από την πλευρά του κάνει μία επίδειξη των αλτικών του ικανοτήτων, προσφέροντάς μας την τάπα της βραδιάς, με "θύμα" του τον Ντεμέτρις Νίκολς.

Dunk of the Night: Τρομερά αθλητικά προσόντα έχει βέβαια και ο Ντέρικ Μπράουν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το κάρφωμα της βραδιάς

7DAYS Play of the Night: Η κορυφαία φάση της βραδιάς πάντως ανήκει στον Εντγκάρας Ουλάνοβας, ο οποίος κόντρα στην Νταρουσάφακα έκανε ένα τρελό φόλοου-κάρφωμα!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ