EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει, κοιτάζουμε το επόμενο ματς"

Περάσοβιτς: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει, κοιτάζουμε το επόμενο ματς"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο Κάουνας. "Βαρύς" ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Ζάλγκιρις και Εφές έδωσαν μια μεγάλη μάχη στο Κάουνας , με τους Τούρκους να παίρνουν τη νίκη και να πλησιάζουν ακόμη περισσότερο τα playoffs της EuroLeague. Οι Λιθουανοί, από την άλλη, δέχθηκαν σερί 0-11 στο φινάλε, έχασαν το ματς και πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: " Συγχαρητήρια στην Εφές. Στο τέλος, ήταν ίσως πιο αθλητικοί, ήταν ίσως πιο έμπειροι και πήραν το ματς. Ακόμη πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στα playoffs και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Ξέραμε ότι αν ελέγξουμε τα ριμπάουντ θα πάρουμε τη νίκη. Η Ζάλγκιρις είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτόν τον τομέα, ειδικά στα επιθετικά, όμως τα καταφέραμε και έτσι ελέγξαμε την αναμέτρηση. Σκόραραν με ευκολία στις δυο πρώτες περιόδους, έβαλαν και μερικά δύσκολα καλάθια, όμως όταν ήρθαν τα κρίσιμα σημεία, αστόχησαν σε ελεύθερα σουτ. Έχουμε ακόμη τρεις αγώνες και όσοι ελπίζουν σε πρόκριση, πρέπει να σκεφτούν το επόμενο ματς. Έχουμε την ευκαιρία μας, τίποτα δεν έχει τελειώσει".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ