EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Πολύτιμη νίκη"

Περάσοβιτς: "Πολύτιμη νίκη"

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλίμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια ότι το κλειδί της σημαντικής νίκης της ομάδας του ήταν το γεγονός ότι ήταν συγκεντρωμένη σε όλο τον αγώνα.

Η Αναντολού Εφές πήρε μία σημαντική νίκη με 96-85 επί της Μπασκόνια εντός έδρας και την "έπιασε" στην 7η θέση, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ρεκόρ 12-11, αλλά την Τουρκική ομάδα να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με έναν πόντο.

Απολύτως λογικά λοιπόν, μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των νικητών, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα με την οποία παλεύουν οι Τούρκο για την είσοδο στα playoffs. " Και οι δύο ομάδες ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, οπότε αυτή είναι μία πολύτιμη νίκη για εμάς. Νομίζω ότι κερδίσαμε επειδή παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση" δήλωσε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι επιθετική ομάδα, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε καλά το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε, μοιράζοντας σωστά τη μπάλα. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ