EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ούτε Κοζέρ, ούτε Χάνγκα!"

Περάσοβιτς: "Ούτε Κοζέρ, ούτε Χάνγκα!"

Ο Φαμπιάν Κοζέρ και ο Άνταμ Χάνγκα ακολούθησαν την αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα στην Αθήνα ωστόσο ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς επισήμανε ότι οι δυο παίκτες δεν θα παίξουν στο αυριανό (19/4) Game 3 με τον Παναθηναϊκό (PHOTO)!

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια και αύριο (19/4, 21:45) θα ψάξει τη νίκη στο Game 3 με τους "πράσινους" που θα συνδυαστεί με την επιστροφή των Βάσκων στο Final Four έπειτα από το 2008.

Οι Βάσκοι έχουν τέσσερις αποκλεισμούς σε σειρές best-of-five (σ.σ. πρόκριση στις τρεις νίκες) και θέλουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση κόντρα στους "πράσινους".Θα το κάνουν χωρίς τον Φαμπιάν Κοζέρ και τον Άνταμ Χάνγκα!

Αμφότεροι απουσίασαν από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς όμως ακολούθησαν κανονικά την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Όπως μεταφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Rafa Muntion που ακολούθησε τη Λαμποράλ Κούτσα στην Ελλάδα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξήγησε στο Radio Vitoria πως ούτε ο Κοζέρ, ούτε ο Χάνγκα θα παίξουν στο αυριανό ματς!

Μένει να αποδειχθεί αν ο Κροάτης κόουτς... μπλοφάρει ή όντως θα αφήσει εκτός αγώνα τους δυο παίκτες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ