EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Να παίζουμε σε κάθε ματς, σαν να είναι το τελευταίο"

Περάσοβιτς: "Να παίζουμε σε κάθε ματς, σαν να είναι το τελευταίο"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από το γεγονός ότι η Εφές χρειάστηκε παράταση για να κερδίσει ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό της. Διαβάστε ακόμα γιατί θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Ντέρικ Μπράουν.

Κάθε νίκη είναι καλοδεχούμενη, άσχετα από τον τρόπο που επιτυγχάνεται. Ειδικά στη φετινή EuroLeague, όπου πολλές φορές οι νίκες κρίνονται σε λεπτομέρειες, όπως συνέβη δηλαδή και στο Καζάν. Εν τέλει η Αναντολού Εφές κατέβαλε στην παράταση την σκληροτράχηλη Ούνικς Καζάν με 99-92 και αυτό είναι που μετράει για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, που βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα το μέλλον για την ομάδα του.

Ο Ντέρικ Μπράουν, από τη μεριά του, θυμήθηκε μία ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Εβγκένι Πασούτιν έκανε ειδική αναφορά στον Αμερικανό φόργουορντ και στους αναπληρωματικούς της Ούνικς, που ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι για την ανατροπή της ρωσικής ομάδας...

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές): " Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, επειδή βρισκόμαστε στην κούρσα για τα Playoffs. Ξέραμε ότι εφόσον κερδίζαμε απόψε, θα είχαμε μεγάλες πιθανότητες να προκριθούμε. Μετά τη νίκη αυτή κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον μας. Σε αυτή τη διοργάνωση το κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να παίζουμε σαν να είναι κάθε παιχνίδι το τελευταίο μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ και έπρεπε να έχουμε νικήσει πριν από την παράταση, αλλά κάναμε λάθη στα τελευταία λεπτά. Είχαμε και προβλήματα με τις βολές καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κάναμε επίσης πολλά φάουλ σε τρίποντα και η Ούνικς το εκμεταλλεύτηκε, βάζοντας εύκολους πόντους. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος που το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Μέχρι τότε η Ούνικς είχε 28 βολές και εμείς 10, κάτι που είναι ασύνηθες στη διοργάνωση".

Εβγκένι Πασούτιν (Ούνικς Καζάν): " Ο Ντέρικ Μπράουν ανέλαβε πρωτοβουλίες την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους διαφορά αλλά με τη δεύτερη πεντάδα μας, οι Πονκρασόβ, Αντζουσιτς, Γουίλιαμς και Αντίποβ μας έδωσαν πολλή ενέργεια. Είμαι χαρούμενος με τους αναπληρωματικούς μας, που βοήθησαν πολύ και ισοφάρισαν το σκορ. Είχαμε μεγάλο rotation και στο τέταρτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να πιέζουμε και να είμαστε πιο επιθετικοί. Για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό επί 40 λεπτά. Ακόμα κι αν τα παιδιά έπαιζαν με καρδιά μέχρι τέλους, μας έβαλαν μερικά μεγάλα σουτ στην παράταση και κέρδισαν το παιχνίδι".

Ντέρικ Μπράουν (Αναντολού Εφές): " Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ μέσα, αλλά τα Playoffs πλησιάζουν και το κάθε παιχνίδι μετράει πλέον. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο πήγε στην παράταση και δεν το καθαρίσαμε. Εχουμε υπάρξει σε αυτή τη θέση ξανά στο παρελθόν. Προσπαθούμε απλά να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα. Το κάναμε στο τέλος του αγώνα και πήραμε τη νίκη".

Τζέισον Γκρέιντζερ (Αναντολού Εφές): " Νομίζω ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Κοντρολάραμε το παιχνίδι, τα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά πήραμε και αρκετά επιθετικά επίσης. Βγήκαμε πολύ δυναμικά στην παράταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ