EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Μοιάζουμε σαν να μην θέλουμε να κερδίσουμε"

Περάσοβιτς: "Μοιάζουμε σαν να μην θέλουμε να κερδίσουμε"

Παρά τη νίκη που έφερε την Αναντολού Εφές ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στα Playoffs της EuroLeague, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αποστολή εξετελέσθη για την Αναντολού Εφές. Η τουρκική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας με τη Μπάμπεργκ, κατάφερε να νικήσει τη Μακάμπι 92-87 και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην εξασφάλιση μιας θέσης στα Playoffs της EuroLeague. Αυτό πάντως δεν είναι αρκετό για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος προβληματίστηκε για πολλοστή φορά από την εμφάνιση της ομάδας του...

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές): "Μερικές φορές μοιάζουμε σαν να μην θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες. Έχουμε κάνει πολλά δώρα στα τελευταία λεπτά. Νομίζω ότι παίξαμε πάντως καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει πάντως να παίξουμε καλύτερα, εάν θέλουμε να μπούμε στα Playoffs. Όταν βάζουμε εύκολους πόντους, παίζουμε καλό μπάσκετ, όταν όμως έχουμε πρόβλημα να σκοράρουμε, τότε και η άμυνα μας δεν είναι επιθετική. Αισθανόμαστε πολλή πίεση γιατί έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι μετά την ήττα από τη Μπάμπεργκ".

Άιναρς Μπαγκάτσκις (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Το σημαντικό για εμάς ήταν να σταματήσουμε το επιθετικό transition της Εφές και να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι το ημίχρονο δεν το κάναμε, γιατί η Εφές μάζεψε 8 ή 9 επιθετικά ριμπάουντ. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι στα ριμπάουντ αλλά η Εφές βρήκε ένα τζόκερ στο πρόσωπο του Γκρέιντζερ. Εβαλε τα πάντα και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε και ο Ερτέλ πολύ καλά. Ήμασταν κοντά στο ματς αλλά τα αβίαστα λάθη έκριναν το παιχνίδι".

Τζέισον Γκρέιντζερ (Αναντολού Εφές): "Δεν κάναμε καλή δουλειά στα πρώτα 20 λεπτά αλλά βάλαμε τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά της νίκης. Αισθάνθηκα καλά και το καλό σε αυτή την ομάδα είναι ότι όλοι είναι ικανοί να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Σήμερα ήταν η σειρά μου".

Γιογκέβ Οχαγιόν (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κρατήσαμε χαμηλά τα λάθη αλλά ήμασταν κακοί στο τρίτο δεκάλεπτο και τους αφήσαμε να κοντρολάρουν το παιχνίδι. Μετά ήταν δύσκολο να τους κυνηγήσουμε. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι έχουμε σε κάθε ματς της EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ