EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Μεγάλη επιτυχία για εμάς η πρόκριση στα playoffs"

Περάσοβιτς: "Μεγάλη επιτυχία για εμάς η πρόκριση στα playoffs"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στα playoffs για την Εφές, από την στιγμή που έχουν μείνει εκτός ομάδες όπως η Μακάμπι και η Μπαρτσελόνα. Ομπράντοβιτς: "Έχουμε μικρό ροτέισον λόγω τραυματισμών".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (80-77), οι προπονητές των δύο ομάδων, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τονίζει πως είναι μεγάλη επιτυχία για το κλαμπ του η πρόκριση στα playoffs, από την στιγμή που έχουν μείνει εκτός Μακάμπι και Μπαρτσελόνα.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Αναντολού Εφές): "Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς το γεγονός πως προκριθήκαμε στα playoffs. Είναι δύσκολη η φετινή διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο για κάθε ομάδα το να μπει στην οκτάδα. Βλέπετε, για παράδειγμα, μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι, αλλά και το Μιλάνο, έχουν μείνει εκτός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Παίξαμε καλά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε όπως θα ήθελα, στο μεγαλύτερη διάστημα του αγώνα. Για εμάς το ματς ήταν κάτι σαν τελικός και φοβόμασταν μην χάσουμε. Προηγηθήκαμε με 17 πόντους, αλλά μας έπιασε άγχος και χάσαμε την διαφορά. Στο τέλος όμως είχαμε την συγκέντρωση που θέλαμε για να πάρουμε το ματς. Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας, παίζουμε καλύτερα και πιστεύω θα τα πάμε καλά στη συνέχεια".

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε): "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εφές για την νίκη της. Ήταν σημαντική για εκείνη. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς σε όλα τα επίπεδα και πήραν σίγουρα την νίκη. Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό κατά την διάρκεια του ματς, μειώσαμε την διαφορά, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Στο τέλος κάναμε δύο κακές επιθέσεις. Σε αυτές τις σημαντικές και κρίσιμες στιγμές περιμένω και απαιτώ να έχουμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε την διαφορά. Κάναμε τα ίδια λάθη και στο ματς με την Μακάμπι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βρούμε το τι φταίει. Έχουμε μικρό ροτέισον, καθώς έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι τραυματίες. Ο Μπογκντάνοβιτς είναι παράδειγμα για εμάς. Παρά το γεγονός πως είναι τραυματίας και απροπόνητος, ζήτησε να παίξει και τα πήγε καλά. Για αυτό είναι παράδειγμα για όλους. Πλέον, δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς. Όπως και να έρθουν τα αποτελέσματα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ