EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Κακή απόφαση από τον διαιτητή"

Περάσοβιτς: "Κακή απόφαση από τον διαιτητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον διαιτητή Μπολτάουζερ τα είχε ο προπονητής της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε! Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν τρομερά ενοχλημένος από το φάουλ που δόθηκε στον Μάικ Τζέιμς, με το οποίο ο Αμερικανός έστειλε (αφού πρώτα έβαλε 3/3 βολές) την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές Αναντολού στην παράταση.

" Ήταν μία σκληρή ήττα για μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ για σαράντα λεπτά, αλλά όχι και στα τελευταία πέντε. Πολύ σημαντική η απόφαση για να δοθούν τρεις βολές στον Τζέιμς και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση" δήλωσε ο προπονητής της Εφές Αναντολού και συνέχισε λέγοντας ότι: " Άλλαξε απόφαση ο Μπολτάουζερ. Ήταν μία κακή απόφαση, νομίζω ότι έπρεπε να δοθούν δύο βολές και όχι τρεις. Άλλαξε την απόφασή του και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν έλεγξε την ορθότητα της απόφασής του. Είναι το δεύτερο ματς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο διαιτητή. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό που πίστεψε στη νίκη και βρήκε τον τρόπο να την πετύχει. Είχαμε πρόβλημα σε όλο τον αγώνα με το επιθετικό ριμπάουντ του Παναθηναϊκού και βοήθησε κι αυτό για να κριθεί το παιχνίδι".

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του, ο Περάσοβιτς αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τη διαφορά, που σύμφωνα με τη EuroLeague δεν μετράει αν προέρχεται μέσα από παρατάσεις: " Είχαμε νικήσει με οκτώ στο πρώτο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός νίκησε με έντεκα. Αν έχουμε τον ίδιο αριθμό νικών-ηττών η διαφορά θα έχει σημασία. Αυτό που πιστεύετε δεν πάει να πει ότι είναι και σωστό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ