EUROLEAGUE

Πέντε στοιχεία για το Final Four της Κωνσταντινούπολης

Πέντε στοιχεία για το Final Four της Κωνσταντινούπολης
2012 EUROLEAGUE BASKETBALL

Δείτε πέντε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, όπως τα ξεχώρισε η EuroLeague TV εν όψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Η EuroLeague TV "ζεσταίνεται" για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, παρουσιάζοντας πέντε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Sinan Erdem τις επόμενες ημέρες.

Ποια είναι αυτά;

Πρώτο και καλύτερο το γεγονός πως έχουμε το ίδιο καρέ και τα ίδια ζευγάρια με το Final Four της Μαδρίτης (του 2015), όπως επίσης ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να κάνει το back to back για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που χάλασε το σερί, αφού τόσο στην Αθήνα (2007) όσο και στο Βερολίνο (2009) άφησε τη "ρωσική αρκούδα" στο "περίμενε".

Από εκεί και πέρα, η Φενέρμπαχτσε μπορεί να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ σε περίπτωση που το τρόπαιο καταλήξει στα χέρια του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" θα γίνουν οι πολυνίκεις της διοργάνωσης για την τελευταία δεκαετία. Παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φτάσει σε διψήφιο αριθμό ευρωπαϊκών τροπαίων.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ