EUROLEAGUE

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα Game 3 & 4 της EuroLeague

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα Game 3 & 4 της EuroLeague

H EuroLeague παρουσίασε μέσα από ένα ενδιαφέρον VIDEO τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος ενόψει των Game 3 και 4 των σειρών των playoffs της διοργάνωσης.

Τα playoffs της EuroLeague θα βρίσκονται ξανά σε πλήρη εξέλιξη από σήμερα (25/4). Σειρά πλέον παίρνουν τα Game 3 και 4 της τελικής φάσης της EuroLeague, με την διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει πέντε ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να ξέρουν οι φίλοι του μπάσκετ για αυτά τα τέσσερα ζευγάρια.

Θυμίζουμε ότι τα ζευγάρια και τα μέχρι τώρα σκορ έχουν ως εξής:

ΤΣΣΚΑ - Μπασκόνια: 2-0 νίκες

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: 0-2 νίκες

Ολυμπιακός Αναντολού Εφές: 1-1 νίκες

Ρεάλ - Νταρουσάφακα: 1-1 νίκες.

Οι αριθμοί που αναφέρονται στο VIDEO είναι οι εξής:

* Αν η Φενέρμπαχτσε κερδίσει σήμερα (25/4) τον Παναθηναϊκό θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague που θα ολοκληρώσει με sweep μία σειρά Best-of-Five έχοντας μειονέκτημα έδρας.

* Η ΤΣΣΚΑ χρειάζεται ακόμα μία νίκη κόντρα στη Μπασκόνια προκειμένου να προκριθεί στο 14ο Final Four της από την σεζόν 2003 κι έπειτα.

* Αν η Αναντολού Εφές κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της και αποκλείσει τον Ολυμπιακό τότε θα πρόκριθεί για πρώτη φορά σε Final Four έπειτα από 15 χρόνια.

* Ο τρίτος και ο τέταρτος αγώνας της σειράς της Νταρουσάφακα με την Ρεάλ θα είναι οι πρώτοι εντός έδρας αγώνες στην ιστορία του συλλόγου στα playoffs της EuroLeague.

* Αν η Φενέρμπαχτσε κερδίσει στο Game 3 τον Παναθηναϊκό και ο (MVP των δύο πρώτων αγώνων) Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναδειχθεί MVP, τότε θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο σε τρεις αγώνες της ίδιας σειράς των playoffs.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ