EUROLEAGUE

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρει κάποιος για τον Νίκολο Μέλι

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρει κάποιος για τον Νίκολο Μέλι

Με αφορμή τη μετακίνηση του Νίκολο Μέλι στην Φενέρμαχτσε η EuroLeague Basketball παρουσίασε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος για τον Ιταλό φόργουορντ.

Ο Νίκολο Μέλι είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο μία έτσι κι αλλιώς πανίσχυρη ομάδα. Πρόκειται εξάλλου για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός η EuroLeague Basketball παρουσίασε μέσα από ένα VIDEO 5 πράγματα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος για τον διεθνή Ιταλό. Αυτά λοιπόν είναι τα εξής:

1. O Μέλι έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 7 χρόνια στην Turksish Airlines EuroLeague. Τις δύο τελευταίες σεζόν το έκανε ως μέλος της Μπάμπεργκ.

2. Την περασμένη σεζόν ο Ιταλός φόργουορντ συμπεριλήφθηκε στην 2η καλύτερη πεντάδα της Turkish Airlines EuroLeague έπειτα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι φίλαθλοι και τα ΜΜΕ.

3. Ο Μέλι ήταν πέρυσι ο παίκτης που "μάζευε" τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ ανά αγώνα στην διοργάνωση, έχοντας 6.1 μέσο όρο.

4. Αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Δεκέμβριο

5. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 11.5 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό VIDEO-αφιέρωμα της EuroLeague Basketball στο νέο παίκτη της Φενέρμπαχτσε

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ