EUROLEAGUE

Πάβλοβιτς: "Ζωντανός θρύλος ο Διαμαντίδης"

Πάβλοβιτς: "Ζωντανός θρύλος ο Διαμαντίδης"
Πανηγυρισμοί Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειδική μνεία στον Δημήτρη Διαμαντίδη έκαναν στις δηλώσεις τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ με τον Σάσα Πάβλοβιτς να τον χαρακτηρίζει ως ζωντανό θρύλο και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θρύλο πριν καν πάρει το βραβείο.

Σάσα Πάβλοβιτς και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποθέωσαν στις δηλώσεις τους τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ με το Νικ Καλάθη να κάνει λόγο για αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό και ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε για τον μεγάλο στόχο της παρουσίας στο Final Four του Βερολίνου.

"Ο Διαμαντίδης είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας ζωντανός θρύλος. Είναι απίστευτα αυτά που έχει πετύχει στο μπάσκετ, αξίζει τα πάντα. Είναι ένας φοβερός συμπαίκτης, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ήταν μία φανταστική στιγμή γι' αυτόν σήμερα, και χαίρομαι που το έζησα", τόνισε ο Πάβλοβιτς στην κάμερα της NOVA για να προσθέσει.

"Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο προχωράμε βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ. Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, όμως είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στην διοργάνωση".

Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υποστήριξε: "Ξέρουμε πώς παίζουμε και τους στόχους μας. Φυσικά θέλουμε το Final Four και το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως την χαλάρωση που παρουσιάσαμε σήμερα. Δεν μπορείς να είσαι χαλαρός στην οκτάδα".

Σε ερώτηση για τη συνύπαρξή του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη απάντησε: "Ήταν θρύλος, πριν καν πάρει το βραβείο. Το να περνάω ώρα μαζί του στο παρκέ και στα αποδυτήρια, είναι απλά απίστευτο. Νιώθω υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και στεναχωριέμαι που δεν ήμουν νωρίτερα μαζί του".

Ο Νικ Καλάθης μιλώντας στην κάμερα της NOVA επισήμανε: "Βγήκαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κλείσουμε τη θέση στους «8». Αυτός ήταν μόνο ένας στόχος και συνεχίζουμε. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά τη σωστή στιγμή. Όταν παίζεις άσχημα στο τέλος, δεν μετρά το πόσο καλά έπαιξες στην αρχή. Πρέπει να υπάρχει το timing. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας".

Κι όσο τέλος ο Όγκνιεν Κούζμιτς δεν έκρυψε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στα playoffs. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Φυσικά, ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσουμε στο Final Four, αλλά πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στην τρίτη περίοδο σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, επιστρέψαμε και τελειώσαμε την δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ