EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας"

Πασκουάλ: "Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας"

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια μία από τις χειρότερες φετινές και έδωσε έμφαση στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, στις λίγες ασίστ και στα πολλά λάθη.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από τη Βαλένθια και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη της EuroLeague. Στη Βαλένθια έκανε μάλιστα και μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του . Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι σχεδόν σίγουρος επ' αυτού...

" Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καλά απόψε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για πολλή ώρα αλλά σε πολλές περιπτώσεις που είχαμε πλεονέκτημα δεν σκοράραμε, είχαμε πολλά προβλήματα στα αμυντικά ριμπάουντ και μας έβαλαν πολλούς πόντους από αυτά. Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας μέχρι στιγμής" τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής.

" Είχαμε μόνο 10 ασίστ και 15 λάθη, τα οποία είναι πολλά για μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό" πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Πασκουάλ βλέποντας τη στατιστική των "πράσινων", οι οποίοι δεν είχαν σχεδόν καθόλου δημιουργία στη Βαλένθια.

Ο Πασκουάλ, ερωτώμενος για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά, τόνισε: " Δεν έχω ιδέα για τον Παππά. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στη συγκεκριμένη φάση χάσαμε το αμυντικό ριμπάουντ λόγω του τραυματισμού του Παππά και δεχτήκαμε στη συνέχεια της φάσης τρίποντο, που ήταν πολύ σημαντικό σουτ για την εξέλιξη του αγώνα. Όταν δεν έχεις τύχη, μερικές φορές χάνεις και αυτό συνέβη σε εμάς απόψε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ