EUROLEAGUE

Παρτίζαν - Μπουντιβέλνικ 76-61

Παρτίζαν - Μπουντιβέλνικ 76-61

Η Παρτίζαν νίκησε την Μπουντιβέλνικ με 76-61 στο Βελιγράδι και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στη Euroleague.

Η Παρτίζαν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Μπουντιβέλνικ, καθώς κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 76-61 στο Βελιγράδι. Έτσι, οι Σέρβοι πήραν την δεύτερη νίκη τους στη φετινή Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Η Παρτίζαν ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 5-4. Ο Στρέλνιεκς με δύο εύστοχες βολές έκανε το 5-6 για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό του αγώνα. Ο Μιλουτίνοβ έκανε το 7-6 για τους Σέρβους, με τον Λοβέρν να σημειώνει το 8-6. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα στο παιχνίδι και ο Ρίκι Μίναρντ μείωσε σε 11-10. Ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (11-12), ενώ ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ισοφάρισε σε 13-13. Με αυτόν τον τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 17-13, έπειτα από καλάθι του Ντέγιαν Μούσλι.

Στην δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα και με τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς αποσπάστηκαν με εννέα πόντους στο 15ο λεπτό του αγώνα (30-21). Οι Κίνσεϊ, Γκάγκιτς έκαναν το 34-21 και ο Μίναρντ μείωσε σε 34-23. Ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε το 38-23, 2:43'' πριν το ημίχρονο, το οποίο τελικά βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 15 πόντους (42-27).

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην τρίτη περίοδο, με την Παρτίζαν να πατάει... γκάζι και να οδηγεί την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Οι Ουκρανοί δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για το καλάθι των Σέρβων, οι οποίοι έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 20 πόντων (55-35).

Στα τελευταία δέκα λεπτά τα πράγματα δεν μπορούσαν να αλλάξουν, καθώς οι Σέρβοι διατηρούσαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το προβάδισμα τους. Με αυτόν τον τρόπο, η Παρτίζαν καταφερε να σημειώσει την δεύτερη νίκη της στην πρώτη φάση της Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ