EUROLEAGUE

Παρουσίαση και τρόπαιο, για τη Βαλένθια

Παρουσίαση και τρόπαιο, για τη Βαλένθια

H Βαλένθια, πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη νέα Euroleague, κατέκτησε το Trofeo Ciutat de València, "κλέβοντας" τη νίκη από τη Σαραγόσα (80-73).Δείτε το χορό του Μπάικς, στην παρουσίαση του (video).

Η Βαλένθια παρουσίασε τις φανέλες της και τα ρόστερ (σε γυναίκες και άνδρες) για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώπιον του κοινού της, τη μέρα που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Trofeo Ciutat de València. Πώς; Με το 80-73 επί της Σαραγόσα.

Οι Χαρανγκόντι και Λότσαρ βοήθησαν... στην κλοπή της νίκης, ενώ όλη η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έπαιξε δυνατή άμυνα, από την εκκίνηση. Χαρακτηριστικό το 16-6 στο 5'. Με τον Μπάικς να οργανώνει και να εκτελεί, η αντίπαλος του Ολυμπιακού έφτασε στο 35-24 στο 14', με τον Γέλοβατς να κρατά τη Σαραγόσα στο ματς και τον Λόντσαρ να απαντά (63-50, 28'). Με τον Λόντρι να βρίσκει το δρόμο για το καλάθι, η Σαραγόσα μείωσε σε 71-66 (35'), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν βρει το δρόμο της επιτυχίας.

Ο Βαν Ρόσομ τελείωσε με 7π., ο Ρίμπας με 4, ο Λούκιτς ε 6, ο Αγκιλάρ με 11, ο Λίστσουκ με 5, ο Σάτο με 4, ο Βίβες με 2, ο Μαρτίνεθ με 3, ο Μπάικς με 8, ο Λόντσαρ με 14 και ο Χαρανγκόντι με 16.

Για τη Σαραγόσα, οι Γέλοβατς και Γκούλντινγκ είχαν από 16π. και ο Λόντρι 13.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ