EUROLEAGUE

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ ο Φρίλαντ

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ ο Φρίλαντ

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του Τζόελ Φρίλαντ από την ομάδα.

Ο Τζοελ Φρίλαντ πήγε πριν δύο χρόνια στην ΤΣΣΚΑ μοιάζοντας έτοιμος να προσφέρει δύναμη και φινέτσα στην γραμμή ψηλών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν ωστόσο δεν τον άφησαν ποτέ να είναι ο εαυτός του. Και, πλέον, βρίσκεται και σε αναζήτηση ομάδας.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε ότι ο Άγγλος φόργουροντ/σέντερ δεν θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης της ομάδας.

Η καριέρα του Φρίλαντ στην Ρωσική ομάδα ξεκίνησε από την αρχή στραβά, αφού ένας τραυματισμός είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ξεκίνημα της σεζόν 2015/16. Όταν επέστρεψε στην δράση έδωσε κάποιες βοήθειες, αλλά ένας νέος τραυματισμός τον έθεσε εκτός ροτέισον και, όπως αποδείχθηκε τελικά, και εκτός ομάδας.

Την σεζόν 2016/17 ο Φρίλαντ την ξεκίνησε εκ νέου στα... πιτς. Ακόμα και όταν επέστρεψε στην δράση όμως, δεν κατάφερε ποτέ ξανά να γίνει μέλος του ροτέισον, αφού η ταυτόχρονη παρουσία των Κάιλ Χάινς και Τζέιμς Όγκαστιν στο ρόστερ είχε ως αποτέλεσμα να... περισσεύει, παραμένοντας στο ρόστερ κυρίως ως λύση ανάγκης για την περίπτωση που κάποιος εκ των δύο Αμερικανών σέντερ τραυματιζόταν. Αυτό όμως δεν έγινε, ο Φρίλαντ δεν βοήθησε ποτέ και, πλέον, είναι αναγκασμένος να ψάξει πλέον για ομάδα, έχοντας ουσιαστικά χάσει δύο χρόνια από την καριέρα του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ